Zakelijke fotoshoot met een fotograaf – Romy Dermout Photography

maart 19, 2024

Voor deze zakelijke fotoshoot mocht ik naar de Veluwe afreizen. Harderwijk om precies te zijn. Hier woont Romy, een collega fotograaf die ontzettend tof werk maakt en van wie ik erg fan ben. Een paar maanden eerder was ze bij mij geweest om foto’s van mij te maken. Deze vind je ook op mijn website terug. Nu was het mijn beurt om die kant op te gaan!

Na een kop koffie bij Romy thuis vertrokken we naar de manege, waar ze een paard verzorgd en af en toe op rijdt. Het was wat spannend omdat het alweer een tijdje geleden was dat ze paard gereden had, al was hier niks van te zien. Ook de lieve hond van Romy was mee naar de fotoshoot. We liepen een stuk door het bos en over de heide. Ik maakte foto’s van Romy die op haar paard reed, met de hond liep en haar paard borstelde. Vervolgens reden we een stukje verder naar de heide.

Op dit stuk heide liet Romy me haar andere grote liefdes zien: die voor de natuur, rust en een goed boek. De hangmat werd vakkundig opgehangen. Bodhi sprong er enthousiast bij in en terwijl Romy een boek las schoot ik platen van dit mooie tafereel.

Waarom een zakelijke fotoshoot?

Een zakelijke fotoshoot hoeft absoluut niet stijf te zijn. Het is juist bij een personal brand zo belangrijk om te laten zien wie de persoon achter het bedrijf is. Je klanten willen jou tenslotte leren kennen en je kunnen vertrouwen voor ze met je in zee gaan. Dit kun je mooi laten zien door het boeken van een personal branding fotoshoot. Eerst bedenken we een concept om in beelden neer te zetten wie jij bent, waar je voor staat, wie je ideale klant is en wat jouw overeenkomst is met die klant. Deze foto’s kun jij vervolgens inzetten om je merk nog sterker neer te zetten!

Lees hier meer over zakelijke fotoshoots.

SHARE THIS STORY