Zelfportret-Rob-Veldman-Fotografie-1-3

OVER MIJ

IK WIL HERINNERINGEN VOOR JE VASTLEGGEN

rob-veldman-fotografie-over-mij

Dit ben ik. Wie ben jij?

Hoi! Leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen! Hieronder zal ik wat over mij vertellen.

Ik ben Rob, fotograaf sinds 2018 en ik leg heel graag de liefde vast. Liefde tussen een bruidspaar, maar ook tussen een oma en haar kleindochter. Of tussen een broer en zus of tussen ouders en kinderen. En dit alles op een verhalende manier. Ik wil herinneringen voor je vastleggen. Geen gemaakte en geposeerde foto's, maar spontaan en zoals je echt bent!

Ik hou van de natuur, lange wandelingen over het strand en op pad gaan met mijn camera. Ook hou ik van analoge foto's ontwikkelen en digitaliseren, muziek luisteren en planten kopen die ik nergens kwijt kan.

Op dit moment woon ik in Assen, omringd door mooie natuurgebieden. Naast het fotograferen werk ik ook met heel veel plezier in de gehandicaptenzorg. Supermooi werk!

waar ik gelukkig van word? mooie luchten, mist, zonsondergangen, m'n bakkie koffie in de ochtend, doen wat ik leuk vind

4 weetjes over mij

rob-veldman-fotografie-over-mij

Liefde vastgelegd op een verhalende manier, in een warme, rauwe sfeer

genoeg over mij: wie ben jij?

kom in contact

Je bent maar één keer in de fase van je leven waarin je nu bent. Daarom is het zo belangrijk om dit vast te laten leggen, voordat het achter de rug is. Want je wil toch dat je later nog weet hoe jij en je partner eruit zagen, zoveel jaar geleden. Hoe iedereen eruit zag op jullie trouwdag. Of hoe klein je pasgeboren kindje was. En wat de band was tussen jou en je vader. Wanneer je dit laat vastleggen heb je herinneringen voor het leven. En vaak kost het maar een uurtje.

Het vastleggen van herinneringen is zó belangrijk

WEDDING

FAMILY

LOVESTORIES