Een bruidspaar tijdens de fotoshoot op hun bruiloft bij Landgoed Nienoord in Leek

your story is worth telling

op een bruiloft gebeuren ontzettend veel dingen. Naast de 'traditionele' gebeurtenissen op een bruiloft zoals het klaarmaken ' s ochtends, het jawoord en het aansnijden van de taart wil ik zoveel mogelijke kleine verhaaltjes vertellen die jullie bruiloft zo eigen maakt. Als trouwfotograaf wil ik jullie bruiloft vertellen op een manier die past bij jullie. zo probeer ik zo min mogelijk te regisseren, maar de dag gewoon vast te leggen zoals hij gebeurd. jullie hoeven daarom dus niet bang te zijn dat de dag draait om het maken van foto's. Ik focus me op jullie, jullie gasten en alle kleine momentjes die je zelf misschien niet eens doorhebt, zodat jullie een uitgebreid document van jullie dag hebben!

TROUWFOTOGRAFIE

BRUILOFTEN

wat zit hierbij inbegrepen?

Trouwreportages zijn al mogelijk vanaf €1575,- incl. BTW voor 6 uur fotografie inclusief een 15x15 verrassingsalbum met 12 pagina's!

- uit te breiden tot 12 uur fotografie

- €150 per extra uur

- mogelijkheid tot upgraden album (25x25 of 30x30)

- online galerij met de foto's in hoge resolutie

- kennismakingsgesprek bij mij thuis of in een koffiezaak

- videocall een week voor de bruiloft om de details door te spreken

- uitgebreide preview binnen 1 week

- reiskosten binnen Nederland

- 15x15 verrassingsalbum incl. 12 pagina's

kom in contact

04

03

02

01

Jullie bruiloft staat gereserveerd in mijn agenda!

Onderteken de offerte en voldoe de aanbetaling

Plan een kennismakingsgesprek in

Vul het contactformulier zo uitgebreid mogelijk in

Op basis van het aantal geboekte uren trouwfotografie stel ik een offerte op. Deze kunnen jullie online ondertekenen.

Een kennismakingsgesprek kan bij mij thuis worden gehouden of in een koffietentje/café. We leren elkaar alvast kennen en nemen kort de dag door. Ook kunnen jullie alvast verschillende albums en prints inzien.

Wanneer alle voorstaande punten zijn voldaan is staat jullie bruiloft gereserveerd in mijn agenda. Laten we er een fantastische dag van maken!

Ik wil alvast zoveel mogelijk weten! Wie zijn jullie, waar trouwen jullie, hoe ziet de bruiloft eruit en is er een thema?

Jullie bruiloft vastleggen?

Vertel me alvast zoveel mogelijk informatie over jullie zelf! Wie zijn jullie en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? En vertel me ook alvast zoveel mogelijk over de bruiloft: wanneer en waar vindt deze plaats?