coupleshoot-lovestories-fotografie-assen-drenthe-1

Shoots

Lees hier alles over de verschillende soorten fotoshoots die ik aanbied.

bekijk de verschillende shoots hieronder

vanaf €245

€275

€295

€275

€295

Tijdens deze shoot gaan we op pad naar een mooie locatie die we samen besproken hebben. Hier hebben we een ontspannen shoot om jullie liefde te vieren.

Samen gaan we eropuit om jouw gezinnetje vast te leggen. Geen geposeerde foto's, maar lekker rennen, klauteren, door de modder banjeren en knuffelen. Daarmee hoop ik echte momenten vast te leggen.

Ik kom bij jou of jullie langs. Hier leg ik momenten vast uit het prille leventje van jullie zoon of dochter. Dit alles doe ik op een verhalende manier.

Ik zorg ervoor dat deze periode in jouw leven prachtig wordt vastgelegd. De shoots benader ik op een soortgelijke manier als een 'normale' lovestory. Tijdens deze shoot heb ik echter extra aandacht voor jou als vrouw en voor jouw zwangere buik.

Voor het vieren van jou of jouw bedrijf! Voor foto's van jezelf, maar ook om beeldmateriaal te creëren wat past bij jouw bedrijf. Perfecte shoots voor ondernemers.

coupleshoot-geert-katelijn-adventurous-rob-veldman-1

Kind Words

Een fijne fotograaf waarbij ik me erg ontspannen heb gevoeld. 'Doe maar lekker jullie ding en ik zorg wel voor de foto's.'
Heel blij met het resultaat! Vakmanschap spat er vanaf.

Geert & Katelijn

Extra's bij jullie shoots

fine art prints

luxe albums

couple-shoot-assen-drenthe-fotograaf-1