Personal Branding Fotoshoot in Assen // Antonie, ecologisch tuinier

mei 16, 2023

Personal Branding Fotoshoot in Assen

Voor deze personal branding fotoshoot in Assen mocht ik bij Antonie langskomen en hem vastleggen tijdens zijn werkzaamheden als ecologisch tuinier. Ecologisch tuinieren is een manier van tuinieren waarbij rekening wordt gehouden met het milieu en de ecosystemen die zich in de tuin bevinden. Het doel van ecologisch tuinieren is om een gezonde en evenwichtige omgeving te creëren waarin planten, dieren en insecten op een natuurlijke manier kunnen gedijen.

We begonnen bij zijn ouders, waar hij zijn bus heeft staan en waar hij aan de tuin werkt. Dit stuk tuin maait hij met de zeis, een techniek wat nog maar weinig tuinieren gebruiken. Op deze manier maai je makkelijk om bloemen heen, wat ervoor zorgt dat je het insecten-gehalte in stand houdt. Daarnaast hoor je de vogeltjes fluiten, omdat een zeis natuurlijk geen geluid maakt.

Hierna zijn we vertrokken naar Antonie zijn huis. Hier heeft hij een ecologisch walhalla gemaakt van zijn eigen tuin. Overal waar je kijkt zie je bloemen, planten, insecten en overal zijn vogels te horen. Mooi om te zien hoe enthousiast Antonie word van zijn werk maar vooral van de natuur. Met elke plant of insect word even zorgzaam omgegaan, en alle materialen in de tuin zijn hergebruikt. Ben je geïnteresseerd geraakt in Antonie zijn diensten? Klik hier voor zijn website!

Ben je na deze blog enthousiast geraakt over een personal branding fotoshoot? Stuur me via deze link een berichtje!

SHARE THIS STORY