Trouwen op het strand van Ameland

maart 21, 2023

Een bruiloft op Ameland

Trouwen op het strand van Ameland, wie wilt dat nou niet? Al zo lang als ik me kan herinneren kom ik op Ameland. Als kind speelde ik urenlang op het strand, viste ik naar krabben, fietsten we urenlang door de duinen, keek ik konijntjes vanaf het kinderzitje op de fiets en zochten we naar skeletten, botjes, schelpen en flessenpost. Hoe bijzonder was het dat ik een aanvraag kreeg voor een bruiloft op mijn lievelingseiland! Vera en Eike, zelf net zo Ameland-gek als ik, wilden niets liever dan trouwen op het strand van Ameland.

Trouwen op het strand van Ameland, Vera & Eike die deden dat gewoon!

De dag begon in de airBnB die ze gehuurd hadden voor het hele weekend. Hier maakte Vera zich klaar voor de grote dag. Haar make-up en haar werd gedaan door La Belleza, onder toeziend oog van Vera haar moeder en een goeie vriendin. Er werd alvast champagne genuttigd waarna het tijd was voor de first look in de duinen bij het strand van Nes.

Aangekomen in de duinen stond Eike al te wachten op Vera. Ze zagen elkaar hier voor het eerst en lazen elkaar de brief voor die voor elkaar geschreven hadden. Een erg mooi en emotioneel moment. We liepen door de duinen, over het strand en gingen natuurlijk nog even langs de vuurtoren voordat de daggasten kwamen en de ceremonie zou beginnen.

De ceremonie vond plaats bij Beachclub the Sunset in Hollum. Er werd ontzettend veel gelachen, goed gegeten en gedronken en gedanst op live muziek van Sebastian Davidson. Na het diner, die gevuld werd met speeches, volgde een avond vol borrels, lekkere hapjes en een fantastische zonsondergang. Wat een dag!

Het vastleggen van deze bruiloft was voor mij een jongensdroom die uitkwam. Al vanaf dat ik begon met het fotograferen van bruiloften was het mijn wens een bruiloft te fotograferen op Ameland. Alleen daarom al zal deze dag me altijd bijblijven!

Denken jullie er nou ook aan om te trouwen op het strand van Ameland? Stuur me een berichtje!

Of klik hier voor het ontvangen van de gratis trouwbrochure

SHARE THIS STORY