Avontuurlijke loveshoot op het Veluwemeer

maart 9, 2023

Avontuurlijke loveshoot op het Veluwemeer

Avontuurlijke loveshoot op het Veluwemeer. Wat was dit een ontzettende toffe fotoshoot, onwijs genieten! Mijn fotografie hart begint echt harder te kloppen wanneer er klanten zijn die zichzelf willen laten vastleggen tijdens het doen van een activiteit. Geert en Katelijn hadden m’n winactie gewonnen, waarin ik op zoek was naar avontuurlijke stellen die een ‘niet-doorsnee’ hobby hebben. En of ze die hebben! Samen gaan ze al jaren naar zeilkampen en zeilen ze ook geregeld samen.

Ik ontmoette ze op een warme zomeravond in de haven van Harderwijk, waarna we naar de boulevard voeren om daar op de kade een stukje te lopen en te longboorden. Super tof om vast te leggen! De rest van de avond hebben we vooral gevaren over het Veluwemeer en veel lol gemaakt met elkaar. Ook heb ik me zitten verbazen over hoe moeiteloos ze het zeilbootje onder controle hadden!

Avontuurlijke loveshoot op het Veluwemeer, wat was dit tof!

Het is altijd mooi om te zien hoe mensen de camera vergeten zodra ze bezig zijn met iets waar hun passie ligt. Het is daarom echt een aanrader om voor een shoot, of dat nou is met je geliefde of met je gezin een activiteit uit te zoeken om te doen. Zo krijg je beelden die echt bij jullie passen!

Als je houdt van spontane, authentieke en tijdloze foto’s ben ik je man!

Tijdens het fotograferen probeer ik altijd dit na te jagen: spontane, authentieke en tijdloze fotografie. Want je wil toch foto’s waarin jij jezelf herkent? Foto’s die een emotie bij je oproepen of je terugnemen naar een moment of gebeurtenis en foto’s die over 20 jaar nog steeds mooi en waardevol zijn. Want zeg nou zelf: uiteindelijk is dat toch het doel van foto’s?

Benieuwd naar andere toffe blogs en meer info? Bekijk het hier

SHARE THIS STORY