Geanne & Nathan

september 16, 2022

Wat een fantastische dag was dit! Geanne en Nathan waren in Amerika al getrouwd, hier gaan ze namelijk wonen. Natuurlijk wilden ze deze dag nog eens dunnetjes over doen in Nederland. Op deze manier konden ook al Geanne haar vrienden, vriendinnen en familie aanwezig kon zijn. De bruiloft vond plaats bij de Warrel in Westerbork, één van mijn favoriete trouwlocaties in Drenthe.

De dag begon bij de ouders van Geanne op de boerderij in een klein dorpje in Drenthe. Een prachtige rustige omgeving om de dag ontspannen te beginnen. In de ene kamer maakte Geanne zich samen met een aantal vriendinnen klaar voor de grote dag. In een andere kamer was Nathan bezig de puntjes op de i te zetten. Na de first look was het tijd om naar het Hijkerveld te gaan om foto’s te maken. Paraplu’s mee en gaan!

Regen op je bruiloft, wat nu?

Gelukkig bleek het mee te vallen met de regen, maar de paraplu’s en regenlaarzen waren geen overbodige luxe. We liepen een rondje door het prachtige natuurgebied em Geanne en Nathan oefenden hun openingsdans nog even. Ook vonden we een fantastisch stukje bos waar we nog een aantal mooie trouwfoto’s maakten.

Trouwlocatie de Warrel

Ondertussen hadden de gasten voor de bruiloft zich al verzameld op trouwlocatie de Warrel in Westerbork, waar het bruidspaar kort na hun aankwam in hun mooie rode sportauto. Na de ceremonie, waar ook de familie van Nathan via een videoverbinding bij kon zijn was het tijd voor het feliciteren, toasten, het aansnijden van de taart en de groepsfoto’s.

Na een heerlijk diner werd er gehuild en gelachen om de stukjes van onder andere de vader van de bruid en de dag werd afgesloten met een knallend feest, afgetrapt door de die middag zorgvuldig geoefende openingsdans. Wat een heerlijk feestje!

Locatie: de Warrel

Visagilse: Visagilse

Trouwpak: Pakkend Amsterdam

Bloemist: A La Hamminga

SHARE THIS STORY