Thuis trouwen in Drenthe – Robin & Yavanna

augustus 10, 2023

In september 2022 mocht ik de reis maken naar Orvelte, waar Robin en Yavanna bij Yavanna thuis zouden trouwen. Tijdens het kennismakingsgesprek kwam ik er al achter wat een ontzettend lief bruidspaar dit is. We konden het direct goed vinden en ik had dan dus ook erg veel zin in het vastleggen van deze bruiloft! En een bruiloft in de achtertuin, die had ik nog niet vastgelegd.

Aangekomen in Orvelte was Yavanna al begonnen met klaarmaken. Ze werd hierbij geholpen door haar vriendinnen, en haar nichtjes en moeder staken zo nu en dan hun hoofd om de hoek van de deur om alvast een glimp van de bruid op te vangen. Op zijn beurt maakte Robin zich in alle rust klaar. Hij trok z’n trouwpak aan en nam nog even snel zijn geloften door.

Ceremonie in de achtertuin

De trouwceremonie vond plaats in de achtertuin van het ouderlijk huis. Het geheel was prachtig gestyled door de stylist, aan alles was gedacht. Er werden mooie woorden gesproken, Robin en Yavanna deelden hun geloften met elkaar en met de gasten en toen er het moment dat ze de ringen om mochten doen. Wat een mooie ceremonie!

Voor de fotoshoot hoefden we niet ver te reizen: dit was namelijk gewoon in het weiland naast het ouderlijk huis. Het grote voordeel van thuis trouwen: je bent niet de hele dag heen en weer aan het reizen! En je kan ook nog eens prachtige foto’s laten maken op een plek die jullie al zo lang zo dierbaar is.

De middag was erg relaxt. Er konden potjes kubb gespeeld worden, er was een springkussen voor de kinderen en het zonnetje was aangenaam waardoor er ook gewoon buiten gezeten kon worden.

Thuis trouwen, zo leuk!

Omdat de bruiloft thuis plaatsvond, moest er wel het een en ander omgebouwd worden voor het diner. En als er geen horeca team is om dit te doen, doe je het toch gewoon zelf? Zo gepiept! De tafel werd vakkundig gedekt, en iedereen hielp hier een handje aan mee. Het diner werd verzorgd door Rodenburgers Pizza & Pasta en was fan-tas-tisch! Ik heb niet vaak zo’n lekkere pizza gehad.

Na het diner was er nog tijd voor wat groepsfoto’s en daarna werd het feest geopend. Niet met een openingsdans, maar met een openings karaoke! Het bruidspaar zong het lied: ‘Can’t help falling in love with you’ van Elvis Presley, wat voor tranen zorgde bij de aanwezige familie. De rest van de avond werd er gezongen, gedanst, spelletjes gespeeld en geproost. Wat een fantastische bruiloft!

Gaan jullie ook thuis trouwen? Klik hier om me een berichtje te sturen!

Catering: Rodenburgers Pizza & Pasta
Bruidsstylist: My Tribe
Bloemen: Mari√ętte de Ridder
Springkussen: Spijkerman verhuur

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT