Trouwen bij Taribush in Dwingeloo

augustus 6, 2022

Trouwen bij Taribush in Dwingeloo

Wat was dit een feestje om te fotograferen! Hannah en Wouter wilden gaan trouwen bij Taribush in Dwingeloo, tegen het Dwingelderveld aan. De meeste van hun familie en vrienden wist hier echter niks van! Onder het mom van ‘afscheidsfeest’ hebben ze alle gasten naar de locatie weten te krijgen, waar ze het hele weekend hebben verbleven op de groepsaccommodatie.

Geheime bruiloft in het bos bij Taribush

Omdat Hannah en Wouter zouden gaan emigreren naar Zweden, was dit een perfecte reden om een feestje te vieren. Zo was het ook niet moeilijk om alle familie en vrienden bij elkaar te krijgen. Wat al deze mensen niet wisten was dat Hannah en Wouter in het geheim hun bruiloft hadden voorbereid.

Om in alle rust klaar te kunnen maken voor hun grote dag hadden Hannah en Wouter een spel voorbereid waar alle gasten aan meededen. Ze moesten een bal slaan over een parcours door het bos heen, en de laatste hole zou zijn op de plek waar later die middag de ceremonie zou plaatsvinden. Zo kon het bruidspaar tijdens het spel rustig hun trouwjurk en trouwpak aandoen. Wouter deed dit in een tipi-tent, Hannah in een iets grotere ingerichte tent. Hierna vertrok Wouter alvast naar de locatie van de ceremonie, waar langzaam de deelnemers aan het spel ook verschenen. Zij zagen Wouter daar staan in zijn mooie pak en keken al wat verontwaardigd. Deze verbazing werd alleen maar groter toen Hannah in haar trouwjurk om de hoek kwam. Wat een verrassing!

De ceremonie vond plaats midden in het bos, omringd door boomstammen waar de gasten op konden zitten. Na een mooie ceremonie was er tijd voor de fotoshoot in het bos wat er prachtig bij lag. Hierna was er nog tijd voor taart en een toast en zat mijn werk er op. Wat fantastisch om mee te mogen maken!

Locatie: Taribush
Visagist/kapster: Nancy de Rijke & My Rouge
Catering: Taribush
Trouwjurk: Marktplaats
Bloemist: Moonbird Art Studio
Trouwambtenaar: Siska Feenstar
Tipi tent: Tentastic

Gaan jullie ook trouwen bij Taribush in Dwingeloo? Stuur me een berichtje!

SHARE THIS STORY