Intieme bruiloft bij boerderijcafé Mausel in Noordbroek – Lennard + Ilse

maart 11, 2024

Vorig jaar juni was de bruiloft van Lennard en Ilse bij boerderijcafé Mausel. Deze prachtige zomerdag begon bij het ouderlijk huis van Ilse, waar zij zich in alle rust klaarmaakte voor de grote dag. Ze kreeg hierbij hulp van haar moeder en zus, wat voor waardevolle momenten zorgde. Nadat ze een first look had gedaan met haar vader en broertje vertrok ik naar Lennard, die zich iets verderop in Ten Boer klaarmaakte in zijn ouderlijk huis, met behulp van zijn vader en moeder. Ook hier hing een hele relaxte sfeer. Nadat Ilse en Lennard elkaar voor het eerst die dag zagen vertrokken we voor de fotoshoot naar t Roegwold.

Fotoshoot bij t Roegwold

Het was warm, midden op de heide, tijdens de fotoshoot. Gelukkig hadden we hier niet al te veel last van, en de donkere wolken zorgden juist voor hele fotogenieke luchten. Na een korte fotoshoot vertrokken we naar de trouwlocatie, boederijcafé Mausel in Noordbroek.

Bruiloft bij boerderijcafé Mausel

Wat een fantastische locatie! Ik kwam hier voor het eerst en was onder de indruk van de styling en de omgeving. Erg veel groen en een heerlijk rustige omgeving. De ceremonie vond plaats in de schaduw, wat fijn was. Tijdens de ceremonie werden mooie woorden gesproken en genoten de gasten van het bruidspaar en de omgeving. Hierna werd er geproost en was er tijd voor felicitaties.

Voor de groepsfoto’s aan werd Lennard zijn broek nog even genaaid, omdat hier een scheur in zat. Te leuk natuurlijk om géén foto’s van te maken, haha.

De stukjes werden verzorgd in een binnenruimte bij café Mausel. Grappige stukjes werden hier afgewisseld met mooie woorden, wat voor de nodige emoties zorgde bij het bruidspaar. Toen we buiten kwamen na de stukjes stond de BBQ al aan. Hier werd door iedereen van genoten.

Trouwdienst in Noordbroek

Na de BBQ vertrokken we lopend naar de kerk in Noordbroek, een paar honderd meter verderop. Een mooie wandeling door dit karakteristieke dorp. De kerkdienst was prachtig, evenals de oude kerk met haar mooie glas in lood ramen en prachtige oude orgel. Na de zegening van de dominee en de felicitaties van de kerk-gasten gingen we terug naar Mausel, voor de openingsdans en het feest. Ilse en Lennard openden het feest, waarna iedereen al schuivelend over de dansvloer bewoog. Dit leverde mooie taferelen op. Na een speciaal lied voor het bruidspaar op de gitaar en het vakkundig verwijderen van een mot uit Ilse haar trouwjurk zat mijn dag erop. Het feestje ging nog even door!

taart: Bakkertje Sieg
DJ: PM Entertainment
Trouwpak: Roka
Trouwjurk: Feliz Novia
Haar + make-up: Haareffect

Gaan jullie ook trouwen bij Boerderijcafé Mausel, of ergens anders? Stuur me een berichtje!

SHARE THIS STORY