Familieshoot op het water in Friesland

september 18, 2023

Familieshoot op het water in Friesland. Met deze familie die ik ken vanuit Assen ging ik mee het water op in Terherne, Friesland. Jawel, het kameleon-dorp. Ze hebben zelf een zeilboot, waar vader vaker mee vaart. Zo nu en dan gaan ze met het hele gezin op pad, zo ook tijdens deze shoot. Iedereen hielp waar kon mee met het spannen van het zeil of droeg op een andere manier bij aan het voortbewegen van de boot. Aangekomen op een eilandje werd de picknickmand van de boot gehaald en werd er gevolleybald, koffie gedronken en gepicknickt. Ook maakten we een aantal familiefoto’s en genoten we vooral van het heerlijke zonnetje.

Na op de terugweg nog even vastgelegen te hebben met de boot in ondiep water keerde iedereen voldaan en veilig terug op de vaste wal. Deze Familieshoot op het water in Friesland was er eentje waar ik erg blij van word! Geen focus op ‘op de foto moeten’ maar gewoon lekker je ding doen, genieten van elkaar, het weer en het varen.

Wil je nou ook herinneringen laten vastleggen die je je leven lang koestert? Een manier om de tijd even stil te zetten? Quality time met de mensen waar je van houdt? Klik hier om een familieshoot te boeken, die je (heel belangrijk) geheel op eigen manier kan invullen!

SHARE THIS STORY