VOOR RAUWE EN VERHALENDE FOTOREPORTAGES

Ik wil dat jij echt jezelf terugziet in de foto's die ik van je maak

Als je op geïnteresseerd bent in een fotoshoot in Assen ben je bij mij aan het juiste adres.

Jullie mogen zelf weten hoe je de fotoshoot invult. Als jullie een loveshoot doen mag je deze invullen alsof het een date is: jullie kunnen dus bijvoorbeeld ergens koffie gaan drinken, gaan wandelen in het bos of gaan picknicken. Voor een familieshoot geld het zelfde: doe vooral wat je leuk vindt! Willen jullie bootje varen? Lekker doen! Of thuis pannekoeken bakken? Superleuk!

fotoshoot assen

Bekijk hier mijn tarieven

Fotoshoot Assen

Ik bied verschillende soorten fotoshoots aan: loveshoots, gezinshoots, familie fotoshoots en zakelijke fotoshoots. Hieronder vind je de tarieven voor deze fotoshoots, en via de knop hieronder kun je meer informatie vinden over elk soort fotoshoot.

vanaf:

shoots

€350,-

lees meer

03

02

01

We gaan op pad!

Jullie ontvangen een uitgebreide vragenlijst

Jullie sturen mij een mailtje via het contactformulier

Wees vooral niet bang dat je moet poseren of dat het ongemakkelijk zal zijn: we kiezen een locatie en eventueel een activiteit waarbij jullie helemaal op je gemak zijn en vooral op elkaar kunnen focussen. Zo kan ik ongemerkt m'n werk doen

Met deze vragenlijst wil ik erachter komen wie jullie zijn, wat jullie interesses zijn en hoe we de shoot zo kunnen vormgeven zodat hij perfect bij jullie past.

Leuk! Jullie willen op de foto! Of dat nou is met je partner, met je gezin, opa & oma en neefjes en nichtjes of als zakelijke fotoshoot, het kan allemaal!

fotoshoot assen

Your story is worth telling

contact

ik ben heel benieuwd naar jullie verhaal!

Lieve woorden

Sabrina

familie fotoshoot

3 weken geleden hebben we onze family story laten vastleggen door Rob. Wat een ongelofelijke aanrader!!

Rob denkt ontzettend fijn mee en was in voor elk gek idee wat we bedachten. Tijdens de shoot was Rob heerlijk relaxed, mengde zich lekker tussen de familie en het voelde soms alsof hij helemaal niet aanwezig was. We dachten heel even 'oei, zouden er wel goede beelden tussen zitten' maar toen het eindresultaat in onze mail binnenkwam waren we mega verrast! Zo veel mooie beelden die precies laten zien hoe we zijn als gezin. Geen gemaakte foto's maar juist die kleine waardevolle momenten die er echt toe doen.

Een shoot met Rob is een mega aanrader! Mega bedankt Rob voor deze herinneringen die we nog generaties door kunnen geven!

Lieke

Een kunstenaar aan het werk in haar atelier in Utrecht

zakelijke fotoshoot

Rob legde laatst mijn creatieve maakproces vast op de gevoelige plaat - en ik kon niet blijer zijn met het resultaat! Zowel het proces als de beelden. Als kunstschilder is mijn proces best persoonlijk, en ik vond het van tevoren dan ook best spannend hoe het zou zijn als er continu een camera op zou staan, maar het viel me meer dan mee! Rob liet me opgaan in het proces en wist precies die momenten te pakken die het schilderen zo dierbaar maken. En op een prachtige sferische, authentieke manier zonder al te veel opsmuk. Heel speciaal om deze beelden van mezelf te hebben, en enorm goed te gebruiken voor social media en/of website. Zeker een aanrader!!

Get In Touch