Zwangerschapsshoot op het suikerunieterrein in Groningen

december 11, 2021

Hoe vet, een zwangerschapsshoot op het suikerunieterrein in Groningen!

Roy & Zamira kwamen in 2021 bij mij op kennismakingsgesprek, omdat ik ook hun bruiloft vast mag leggen in 2022. Op dat moment waren ze in verwachting van hun eerste kindje. Daarom boekten ze meteen een zwangerschapsshoot bij me! Roy & Zamira houden allebei van urbexen en dus van industriële locaties; het Suikerunieterrein in Groningen was dus een uitstekende locatie voor deze shoot!

Een mooi winters zonnetje

We begonnen met shooten rond 15:00 op een mooie wintermiddag in November, wat ons een mooi zonnetje opleverde. Roy & Zamira komen uit Zutphen, dus waren niet bekend met het suikerunieterrein. We hebben een kort rondje gedaan over het terrein, alvast gekeken op welke plekjes we wilden gaan shooten en zijn toen los gegaan. Omdat het terrein zo divers is was het niet ver zoeken naar mooie plekjes. Zo is er een fietsbrug die er heel tof uit ziet, klommen we een hoge ijzeren trap op waarvandaan we een mooi uitzicht hadden over het terrein en namen Roy & Zamira plaats voor één van de vele muren met hele toffe graffiti.

Ook zagen we dat achterop het terrein een aantal mooi gekleurde zeecontainers stonden: dit was de perfecte achtergrond voor een aantal foto’s van Zamira alleen. Als kers op de taart stuitten we op een ontzettend hoge gevel met hieraan allemaal gekleurde kerstlichtjes: dit vonden we allemaal zo tof dat we ook hier een aantal verschillende foto’s hebben gemaakt.

Omdat de zon langzaam onderging en het steeds kouder werd liepen we langzaam richting uitgang. Ook kwamen er steeds meer mensen op de muziek uit één van de vele tentjes op het suikerunieterrein af. Bij de uitgang maakten we nog een aantal mooie foto’s op de metalen loopbrug. Wat een toffe shoot!

Voor iedereen die graag een zwangerschapsshoot of een andere shoot wil boeken en niet persé de natuur in wil: het suikerunieterrein is net zoals vele andere industriële locaties ook erg geschikt!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT