trouwfotograaf-assen-drenthe-rob-veldman-1

Trouwfotografie

inclusief:

Ik wil jullie bruiloft vertellen op een manier die past bij jullie. Naast de 'traditionele' gebeurtenissen op een bruiloft zoals het klaarmaken ' sochtends, het jawoord en het aansnijden van de taart wil ik zoveel mogelijke kleine verhaaltjes vertellen die jullie bruiloft zo eigen maakt. zo probeer ik zo min mogelijk te regisseren, maar de dag gewoon vast te leggen zoals hij gebeurd. ik focus me op jullie, jullie gasten en alle kleine momentjes die je zelf misschien niet eens doorhebt

6 uur fotografie (extra uren bij te boeken)

luxe mini-album van 15x15cm (te upgraden naar groter album!)

kennismakingsgesprek

btw

reiskosten t/m 40km buiten assen

20% korting op een lovestory

preview binnen 3 dagen

online galerij met minimaal 300 beelden

vanaf:

€1395

contact

04

03

02

01

Jullie bruiloft staat gereserveerd in mijn agenda!

Onderteken de offerte en voldoe de aanbetaling

Plan een kennismakingsgesprek in

Vul het contactformulier zo uitgebreid mogelijk in

Op basis van het aantal geboekte uren trouwfotografie stel ik een offerte op. Deze kunnen jullie online ondertekenen.

Een kennismakingsgesprek kan bij mij thuis worden gehouden of in een koffietentje/café. We leren elkaar alvast kennen en nemen kort de dag door. Ook kunnen jullie alvast verschillende albums en prints inzien.

Wanneer alle voorstaande punten zijn voldaan is staat jullie bruiloft gereserveerd in mijn agenda. Laten we er een fantastische dag van maken!

Ik wil alvast zoveel mogelijk weten! Wie zijn jullie, waar trouwen jullie, hoe ziet de bruiloft eruit en is er een thema?

albums-rob-veldman-fotografie-trouwalbum-2

Foto's zijn niet bedoeld om te verstoffen op je computer

lees meer

JULLIE TROUWFOTO'S ZIJN ZOVEEL MOOIER IN EEN LUXE TROUWALBUM! LEES HIER MEER INFORMATIE OVER VERSCHILLENDE SOORTEN ALBUMS

Jullie bruiloft vastleggen?

Vertel me alvast zoveel mogelijk informatie over jullie zelf! Wie zijn jullie en hoe hebben jullie elkaar leren kennen? En vertel me ook alvast zoveel mogelijk over de bruiloft: wanneer en waar vind deze plaats?

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.