Bruidsfotograaf Assen

ontvang de gratis trouwbrochure

naar contactformulier

Op een bruiloft gebeuren ontzettend veel dingen. Naast de 'traditionele' gebeurtenissen op een bruiloft zoals het klaarmaken ' s ochtends, het jawoord en het aansnijden van de taart wil ik als trouwfotograaf Assen zoveel mogelijke kleine verhaaltjes vertellen die jullie bruiloft zo eigen maakt. ik wil jullie bruiloft vertellen op een manier die past bij jullie. Zo probeer ik zo min mogelijk te regisseren, maar de dag gewoon vast te leggen zoals hij gebeurd. Jullie hoeven daarom dus niet bang te zijn dat de dag draait om het maken van foto's. Ik focus me op jullie, jullie gasten en alle kleine momentjes die je zelf misschien niet eens doorhebt, zodat jullie een uitgebreid document van jullie dag hebben!

Als trouwfotograaf Assen ken ik veel mooie plekjes in en om Assen heen. Er is dus ruim keuze uit locaties voor de fotoshoot!

Festivalbruiloft in Friesland

Mijn Tarieven - trouwfotograaf Assen

Bij ieder bruidspaar en bij iedere bruiloft past een ander pakket. Ik hoop en raad aan om de gehele dag vast te leggen, inclusief het klaarmaken en een deel van het feest 's avonds, zodat je een volledig verhaal hebt. Maar ook als jullie je bruiloft klein vieren of geen 12 uur fotografie nodig hebben ben ik de juiste trouwfotograaf! Jullie ontvangen een mini cadeau-album en na het afleveren van de foto's krijgen jullie mijn trouwbrochure. Vervolgens kunnen jullie kiezen voor een prachtig luxe trouwalbum!

wat zit hierbij inbegrepen?

- online galerij met de foto's in hoge resolutie (+/- 400 bij 5 uur fotografie)

- kennismakingsgesprek bij mij thuis of in een koffiezaak

- BTW

- videocall een week voor de bruiloft om de details door te spreken

- uitgebreide preview binnen 1 week

- reiskosten binnen 50km. vanaf Assen

- 20% korting op een loveshoot van tevoren

- 15x15 verrassingsalbum incl. 12 pagina's

Trouwreportages zijn al mogelijk vanaf €1450,- incl. BTW voor 5 uur fotografie inclusief een 15x15 verrassingsalbum met 12 pagina's!

- uit te breiden tot 12 uur fotografie

- €175 per extra uur

- mogelijkheid tot upgraden album (25x25 of 30x30)

vanaf €1450

lees meer

Bruiloft bij Taribush in Dwingeloo

Voorafgaand aan de bruiloft

Tijdens de bruiloft

trouwfotograaf assen

Lieve woorden

Trouwfotograaf Assen

Geanne & Nathan

Rob heeft onze bruiloft gefotografeerd en we zijn zo blij met hem en de foto's! Communicatie van tevoren was fijn en tijdens de shoots hebben we veel samen kunnen lachen en kletsen, waardoor we ontspannen waren en de foto's mooi spontaan zijn. Hij heeft vrijwel alle familieleden bij wie normaal de glimlach verdwijnt zodra je een camera op ze richt, lachend op de foto gekregen door zijn leuke manier van fotograferen en goede aanwijzingen. Rob maakt foto's vanuit de achtergrond en krijgt zo de mooiste, spontaanste momenten en gezichten vastgelegd terwijl jij gewoon van de dag geniet. En hij is ook nog eens een super leuke, toffe gast. 100% aanrader!

Trouwfotograaf Assen

Wij waren op zoek naar een trouwfotograaf die onze bruiloft zou vastleggen zoals wij echt zijn - en we hadden geen betere trouwfotograaf kunnen wensen dan Rob! Wat een geweldige foto's. Los van de kwaliteit is Rob communicatief sterk, behulpzaam en ook gewoon heel tof om er de hele dag bij te hebben. Dank!

Rob Veldman Fotografie

Ik ben ontzettend sentimenteel, ben gek op oude fotoalbums van vakanties en het normale dagelijkse leven en haal zoveel voldoening uit het ophalen van dierbare herinneringen. Mijn werk past me precies hierom zo goed; omdat ik zo de kans heb de mooiste herinneringen voor altijd te vangen en aan mijn bruidsparen terug te geven. Het voelt als het meest waardevolle cadeau wat ik anderen kan geven.

het meest waardevolle cadeau wat ik anderen kan geven

Neem contact op

Error, name is a required field.
Error, please enter a valid email address.