Trouwen bij Brouwerij Maallust in Veenhuizen – Steyn & Marijke

augustus 27, 2021

Brouwerij Maallust

Toen ik nog op de middelbare school zat had ik een Instagram account, waarop ik veel natuurfoto’s deelde van Drenthe. Foto’s die ik maakte tijdens m’n bijna dagelijkse fietstochtjes en wandelingen. Via deze pagina leerde ik Steyn kennen, die ook veel deed met en ontzettend goed was in fotografie. Ik was ontzettend blij dat ik gevraagd werd om de bruiloft van Steyn en Marijke bij Brouwerij Maallust te fotograferen!

De dag begon bij Marijke, die zich klaarmaakte samen met haar moeder en zusje. Vervolgens reed ik naar Steyn, zo’n 5 minuten verderop. De ochtend was erg relax. Vervolgens reden we naar het Fochteloërveen, een erg waardevolle plek voor het bruidspaar.

Fotoshoot in het prachtige Fochteloërveen

De vele dates en wandelingen van Steyn & Marijke vonden namelijk hier plaats. Midden tussen het groen, op een lange steiger vond de first look plaats. Waar Steyn vol spanning stond te wachten, kwam Marijke op het oog erg relax aan, voorin de bakfiets. Na de first look maakten we een lange wandeling tijdens de fotoshoot, waarin het bruidspaar me lieten zien waarom het Fochteloërveen hun favoriete locatie is. Prachtig! Dat Steyn en Marijke echte natuurliefhebbers zijn bleek toen er een kikker rond de trouwjurk van Marijke sprong. In plaats van in paniek weg te rennen werd de kikker opgepakt en uitgebreid en van dichtbij bekeken. Met de bakfiets werd nog een rondje Fochteloërveen gedaan.

Na de fotoshoot was het tijd om naar Brouwerij Maallust te gaan. Jawel, van het bekende biertje. Hier vond de ceremonie plaats: er werden mooie woorden gesproken, er werd hard gelachen en er vloeiden ook de nodige tranen. Hierna het tijd was voor de felicitaties, groepsfoto’s, de nodige biertjes en een heerlijk diner. Waar mijn dag erop zat ging het feestje nog even door!

Gaan jullie trouwen? Klik hier om me een berichtje te sturen!

SHARE THIS STORY