Business + Portretten

Wil je mooie, natuurlijke portretten van jezelf, om iets te vieren of om cadeau te geven aan je partner? Of misschien voor je CV of gewoon voor de leuk? Kijk dan vooral even hieronder!

Heb je een eigen ondernemer en wil je graag de werkzaamheden en de verschillende medewerkers op een spontane manier laten vastleggen? Kijk hieronder voor de mogelijkheden!

Laat zien wie je bent!

portret-ondernemer-branding-shoot

Basispakket

Wil je mooie foto's van jezelf? Misschien heb je wel iets te vieren, heb je een transformatie doorgegaan of wil je gewoon nieuwe foto's van jezelf voor op Social media. Mogelijkheden zat! We nemen hier lekker de tijd voor zodat ik je kan leren kennen en je helemaal op je gemak bent voor de camera.

wat krijg ik?

alle foto's (minimaal 40)

incl. btw

excl. reiskosten (€0,30 per km vanaf 10km buiten assen

tot 1,5 uur fotografie

€245

contact

portret-ondernemer-branding-shoot

Business portretten + content

Ben jij een zelfstandig ondernemer? Heb je bijvoorbeeld een massagesalon of ben je tattoo artiest? Of misschien ben je ook fotograaf en wil je foto's die laten zien hoe jouw bedrijf eruit ziet en waar jij voor staat. Ik wil dit vastleggen voor je!

inclusief:

tot 2 uur fotografie

online kennismaking

sfeer- interieur- en portretfoto's

excl. reiskosten (€0,30 vanaf 10km buiten assen)

€350

excl. BTW

contact

Volledige branding

Heb je een grotere onderneming en meerdere mensen in dienst? Of run je samen met iemand een bedrijf? Ik leg deze onderneming graag van A tot Z voor jullie vast! We maken online kennis en spreken hier alvast jullie wensen door, zodat we op de dag van de shoot zelf direct los kunnen gaan.

inclusief:

-alle foto's (minimaal 40)

-excl. reiskosten (€0,30 per km vanaf 10km buiten assen)

-tot 2,5 uur fotografie

-meerdere locaties mogelijk

-online kennismaking

€495

ex btw

contact

Kind words