Lovestory in het water

juli 7, 2021

Nathan & Geanne boekten me in 2020 voor hun bruiloft van het jaar daarna. Zoals al mijn bruidsparen kregen zij korting op een loveshoot van tevoren. Deze vond plaats bij ‘t Nije Hemelriek bij Gasselte in Drenthe. Een fantastische locatie, met bos, strand en bovenal een ontzettend groot meer. Vandaar de titel van deze post: lovestory in het water.

Geanne ken ik van mijn periode op het Gomarus College in Assen en later ook in Groningen. Op beide locaties zaten we of bij elkaar in de klas of volgden we samen dezelfde vakken. Het blijft leuk om elkaar later op deze manier weer tegen te komen! Nathan komt uit Amerika, maar dat zou je haast niet verwachten als je merkt hoeveel hij al oppikt van het Nederlands. Dit maakte de communicatie tijdens de shoot erg fijn, en zorgde voor veel leuke momenten.

Waar de meest bekende spot van ‘t Nije Hemelriek direct bij de parkeerplaats ligt, namelijk het strand en het meer, liepen wij juist om het meer heen om zo nieuwe plekjes te ontdekken. En of dat gelukt is! We hadden het grote geluk een enorme boomstam tegen te komen, die over de rand van een heuvel lag. Als ik Nathan & Geanne hierop kon laten poseren, zou dit voor een te gekke achtergrond zorgen! Gelukkig kreeg ik beide zo gek, en dit leverde naast hele toffe foto’s ook de nodige lachers op.

Lovestory in het water

Toen we verder liepen zagen we een verborgen strandje, één die niet echt in het zicht lag. We waren hier dan dus ook helemaal alleen en de omgeving was fantastisch! In eerste instantie was het mijn bedoeling om Nathan & Geanne hooguit met de voeten in het water te laten poseren, omdat het vrij koud was. Maar mede door hun beide enthousiasme belandden ze al snel tot de middel in het water. Uiteraard moest ik hier achteraan, en daar heb ik zeker geen spijt van: wat een fantastische shoot was dit!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT