Lovestory in hartje Groningen

juni 4, 2021

Carlyn & Niels stuurden me in 2021 een berichtje met de vraag of ik hun wilde vastleggen in Groningen. Zelf komen ze beide uit Katwijk aan zee, wat het toch bijzonder maakt dat ze naar Groningen kwamen voor een weekendje en speciaal hiervoor ook een shoot bij mij boekten! Dit voelt altijd weer als een grote eer. Omdat ik zelf uit Assen kom en regelmatig in Groningen te vinden ben, aangezien het maar 20 minuten verderop is, wist ik van tevoren al wel een aantal mooie spots die geschikt zouden zijn voor deze shoot. Ook had ik al eens eerder een loveshoot in Groningen gedaan, wat het makkelijker maakte om de mooie plekjes te vinden.

Genoeg mooie, knusse plekjes in Groningen

Via mijn Instagram had ik ook nog een aantal tips gekregen voor mooie locaties en smalle, knusse straatjes, iets waar Groningen natuurlijk om bekend staat. Dit maakte dat we een aantal mooie, diverse locaties bij langs konden gaan. Ook kon ik Carlyn en Niels zo een mooie rondleiding door ‘stad’ geven.

Omdat beide lekker zichzelf waren, vooral met elkaar bezig waren en zich niks aantrokken van de vele mensen die door de stad liepen (ook dat is Groningen) leverde dit spontane momenten en dus ook mooie foto’s op.

Na een avond door het warme centrum te hebben gelopen kwamen we langs de tuin achter de Martinikerk, waar Carlyn een aantal foto’s van de echo uit haar tas toverde. Zo werd deze loveshoot ook direct een aankondiging voor de zwangerschap! Dit element zorgde uiteraard voor een extra dimensie aan de fotoshoot. We deden nog kort wat straten aan, die ondanks de drukte in de stad nagenoeg leeg waren en liepen toen, via een aantal bruggetjes over de grachten, weer richting het Centraal Station, waar zij hun weekendje Groningen verder voortzetten en ik tevreden naar huis ging met weer een fijne fotoshoot!

Ook een loveshoot doen in Groningen? Stuur me even een berichtje!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT