familie

Wil jij op de foto met je gezinnetje? En dan niet geposeerd en ongemakkelijk lachend op een rijtje, maar ontspannen tijdens een wandeling en terwijl jullie bezig zijn? Samen kiezen we een mooie locatie en gaan we lekker anderhalf uur op pad. Hou je vooral niet in voor de camera, hoe echter hoe beter. En neem gerust een voetbal, skateboard, vlieger, hond of iets anders mee. Als het maar echt bij jullie past. Alles om jullie gezinnetje zo echt mogelijk vast te leggen!

Basispakket

Voor kleine gezinnen tot 6 personen. Samen zoeken we een mooie locatie uit en gaan we er iets moois van maken. Niet stilzitten en in de camera lachen, maar lekker rennen, vliegen, knuffelen, kietelen, lekker gek doen! Ik zorg ervoor dat ik alle mooie spontane momenten tussen jullie vastleg.

luxe album bij je shoot?

inclusief 40 bladzijden en tekst naar keuze op de voorkant. keuze uit linnen en kunstlederen cover. lederen cover tegen een meerprijs

20x20cm

25x25cm

€485

€600

totaalprijs shoot + album

contact

Uitgebreid pakket

Voor grote en samengestelde families. Bijvoorbeeld voor een shoot met opa en oma, kinderen en kleinkinderen. Vooral lekker gek doen met elkaar, ik wil je vooral niet het gevoel geven dat je op de foto moet. Zo creëer je mooie spontane momenten tussen jou en je familieleden.

luxe album bij je shoot?

inclusief 40 bladzijden en tekst naar keuze op de voorkant. keuze uit linnen en kunstlederen cover. lederen cover tegen een meerprijs

25x25cm

20x20cm

€700

€585

totaalprijs shoot + album

contact

Langzaam wakker worden, koffie en broodjes klaarmaken, de chaos aan de ontbijttafel, het nog even worden voorgelezen door papa voor het slapen gaan, het getroost worden door mama, een boomhut maken met je broertje en zusje. Het zijn allemaal kleine en hele normale dingen binnen het gezinsleven die we voor lief nemen. Maar juist deze momenten zijn zo mooi om vast te leggen om zo een blijvende herinnering te vormen. Al die 'normale' dagelijkse dingen vormen later een album vol jeugdherinneringen: zo waren jullie als gezin! Ik leg deze momenten met alle liefde voor jullie vast en laat er een mooi mini-abum en afgedrukte foto's van maken.

Ik heb twee pakketten: slow start full day

Het vastleggen van herinneringen is zó belangrijk

Day in the life

slow start

full day

Ik kom 's ochtends vroeg bij jullie langs en vertrek weer in de vroege middag. Zo kan ik allerlei mooie momenten vastleggen: het samen wakker worden in het grote bed van papa en mama, de met speelgoed bezaaide vloer, misschien de eerste meters op de fiets van je zoon of dochter. Ideaal voor een relaxte zaterdag- of zondagochtend! En helemaal leuk om de eerste dagen met een kleine vast te leggen!

€550

€850

contact

contact

Kind words