Bruiloft bij Natuurlijk Kollumeroord

juni 11, 2021

Wat een prachtige dag, deze bruiloft bij Natuurlijk Kollumeroord van Ad & Wendy!

Klaarmaken in Morra

‘s Ochtends vroeg zat ik in de auto naar Morra. Hier had Wendy geslapen en maakte ze zich klaar voor hun grote dag. Wanneer je straks naar beneden scrollt zul je zien in wat voor mooi huis ze dit deed. Midden tussen de weilanden, in een klein dorpje met een mooie tuin. Wat wil je nog meer?

Gedurende de ochtend kwamen er steeds drupjes familieleden binnenlopen, kwam de kapster langs en trok Wendy haar jurk aan. Ze kreeg nog wat hulp bij het schrijven van de geloftes en toen was het zover: Ad was namelijk al onderweg.

Een aantal familieleden hingen de laatste versieringen op en verplaatsten de groene containers uit het zicht, waarna Ad bij het huis aankwam. Wendy ging met haar rug naar Ad toe staan voor de first look. Dit alles om het verrassingseffect nog groter te maken. Na de eerste ontmoeting en toen de nodige koffie en broodjes naar binnen waren gewerkt vertrokken we naar de verschillende shootlocaties.

Overal mooie plekjes

We trapten de shoot af op nog geen 2 minuten van het huis in Morra: hier was een mooie lange laan met aan weerszijden grote, hoge bomen. Eigenlijk was alles in deze omgeving mooi, dus aan locaties geen gebrek.
We vertrokken voor de rest van de shoot alvast naar de trouwlocatie: Natuurlijk Kollumeroord in Kollumerpomp. Hier schoten we de rest van de foto’s. Ook genoten we hier nog van een heerlijke picknick. Zo konden Ad en Wendy nog even relaxen voor de bruiloft kon beginnen.

Bij aankomst op de locatie stonden er verschillende collega’s en cliënten van Ad te wachten, dit zorgde voor een feestelijke ontvangst.

De ceremonie vond plaats aan het water. Hier stond een knusse tent, vol familie en vrienden. Een ceremonie vol grappige anekdotes volgde, waarna Ad en Wendy elkaar het jawoord beloofden.

Bruiloft bij natuurlijk Kollumeroord

De rest van de dag was eigenlijk heel relax: er werden nog wat familiefoto’s gemaakt, de taart werd aangesneden en er werd geproost op het huwelijk van Ad en Wendy. Er was live-muziek van de fantastische coverband The Tributes en er werd enorm gelachen om alle grappige stukjes die de familie en vrienden van Ad en Wendy voorbereid hadden.

Wat een mooie dag!

SHARE THIS STORY
COMMENTS
EXPAND
ADD A COMMENT