Algemene voorwaarden

STIJL EN PORTFOLIO FOTOGRAAF

De foto’s die u ontvangt sluiten aan bij de huisstijl van Rob Veldman Fotografie. Rob Veldman Fotografie levert geen onbewerkte (raw) bestanden.

BRUILOFT

Rob Veldman Fotografie wordt betaald op uren van aanwezigheid. Het bruidspaar is zelf

verantwoordelijk voor een andere (binnen- ) locatie bij slecht weer tijdens de fotoshoot. Rob Veldman Fotografie kan hierin wel meedenken. 

LEVERING FOTO’S

Rob Veldman Fotografie levert de foto’s van een bruiloft binnen 6 á 8 weken.*

* De foto’s worden geleverd zodra Rob Veldman Fotografie de gehele betaling heeft ontvangen.

(Datums en bedrag staan vermeld op factuur)

Rob Veldman Fotografie levert de foto’s van een shoot binnen 3 á 4 weken.*

* De foto’s worden geleverd zodra Rob Veldman Fotografie de gehele betaling heeft ontvangen.

(Datums en bedrag staan vermeld op factuur)

SCHADE

Indien er schade ontstaat aan de apparatuur en randapparatuur van Rob Veldman Fotografie op locatie door toedoen van de klant, dan zullen de kosten op de klant verhaald worden.

ALBUM

Bij afname van een album wordt de lay-out door Rob Veldman Fotografie opgemaakt en in overleg en goedkeuring van u, wordt vervolgens het album besteld.

BETALING

Als u Rob Veldman Fotografie wilt boeken voor uw bruiloft, dan stuurt Rob Veldman Fotografie u een offerte. Bij ondertekening van de offerte is de datum gereserveerd voor u. Rob Veldman Fotografie werkt niet met een aanbetaling. 

Nadat het volledige bedrag is voldaan worden de foto’s toegezonden. 

AFLASTEN

Rob Veldman Fotografie behoudt het recht zich ten alle tijden af te melden bij ziekte of onverwachte omstandigheden. In overleg gaat Rob Veldman Fotografie op zoek naar een andere fotograaf.

REISKOSTEN

De prijzen van een bruiloft zijn exclusief reiskosten (0,30ct per km vanaf Assen) in NL. Indien de bruiloft buiten NL is, dan worden deze kosten op het factuur bijgeschreven.

AUTEURSRECHT

Het auteursrecht van de foto’s blijft ten alle tijden bij de fotografe. De klant geeft de fotografe bij het bevestigen van de afspraak toestemming om de gemaakte foto’s van de klant te gebruiken voor website, blog, social media, tenzij van tevoren anders afgesproken. Hiervoor wordt geen vergoeding of restitutie gegeven.

Wanneer de klant uitdrukkelijk niet wil dat de gemaakte foto’s gebruikt worden op de website, blog, enz. zoals hierboven beschreven, dan dient de klant dit vooraf kenbaar te maken aan de fotograaf. 

Het is niet toegestaan geleverde foto’s in andere bewerkingen op social media te

plaatsen met verwijzing naar Rob Veldman Fotografie.

Rob Veldman Fotografie heeft ten allen tijden het recht deze voorwaarden en/ of de inhoud van deze site te wijzigen. U mag de foto’s niet voor commerciële doeleinden gebruiken, zonder dit vooraf met Rob Veldman Fotografie te hebben besproken, bronvermelding blijft dan ook verplicht. De digitale bestanden mogen door de geportretteerde gepubliceerd worden voor eigen gebruik, mits onder naamsvermelding van Rob Veldman Fotografie.

Rob Veldman Fotografie behoudt het recht om de algemene voorwaarden te wijzigen.